Professionele DJ
Bel mij: +32 (0)476 302 557

Gastenboek

Beste bezoeker,

Heb je iets mee te delen over DJ Eurnie? Een opmerking of een compliment?
Waarom geen persoonlijk berichtje achterlaten op deze pagina?

Het werkt heel simpel. Je kan automatisch inloggen met je Facebook, Twitter of Google+ account of een disqus profiel gebruiken.
Daarna hoef je enkel nog je bericht in te tikken.

Alvast dank,

DJ Eurnie Logo rood zonder rand

 • Evi Vijverman

  Een maand geleden draaide DJ Eurnie op ons huwelijk in zaal Kattebroek.
  Eurnie nam enkele dagen voor het feest ruim de tijd om ons als koppel en onze muzieksmaak te leren kennen. Al snel werd duidelijk dat we goed zaten bij Eurnie. Ondanks dat onze muzieksmaak als koppel niet helemaal dezelfde is, had Eurnie al snel door welke muziek we apart leuk vinden en waar onze gemeenschappelijke smaak zit. We kregen het gevoel dat Eurnie een feest voor ons wou opzetten dat volledig bij onze eigenheid past.
  Op het feest zelf bleek ons goed gevoel al snel te kloppen. Eurnie toverde de ene hit na de andere door de boxen en bracht een goeie mix van onze beide smaken. Ie-de-reen stond vanaf het eerste nummer op de dansvloer en daar zijn ze niet meer weg gegaan. Wij vroegen een trouwfeest met ‘echte trouwfeestmuziek’ waarbij iedereen kan dansen en dat kregen we!
  Heel de nacht 200% volle gas vooruit! Regelmatig kwam Eurnie ook checken met ons of alles nog naar wens was, maar dat was een overbodige vraag als je even naar de dansvloer keek.
  Van de mensen die er waren kregen we dan ook niets dan positieve reacties: ‘’wat een feestje’’. Het net iets oudere publiek gaf de feedback dat het soms net ietsje rustiger had mogen zijn (lees: hier een daar een slowke meer), maar na een kleine rustpauze zagen we ze toch elke keer weer met volle goesting verschijnen op de dansvloer.
  Kortom: Eurnie is een grote aanrader voor elk feest waar het kot in vuur en vlam mag gezet worden!
  Bedankt DJ Eunrie om van onze TROUW een onvergetelijk FEEST te maken! We hadden het ons niet beter kunnen voorstellen.
  Graag tot een volgende keer!
  Evi & Stijn

 • Raf Vanhorebeek

  Vorige maand draaide DJ Eurnie op ons trouwfeest in feestzaal Engelburcht te Tildonk. Het was een fantastisch feestje, precies zoals wij het wilden en eigenlijk was het nog beter dankzij DJ Eurnie. Eurnie speelde de ene hit na de andere en zorgde voor heel veel sfeer. Het was er boenk op, zowel voor ons als voor onze dansende vrienden. Niets dan lovende reacties! Vermits onze trouwzaal een kerk was, was het volgens Eurnie niet mogelijk om de akoestiek 100% op punt te krijgen, maar gelet op het feestgebruis hebben we daar eigenlijk niet veel van gemerkt. Naast het feit dat Eurnie beschikt over alle materiaal en knowhow om een feest tot een heuse party te verheffen, is er nog één iets wat het nog méér dan de moeite waard maakt om met DJ Eurnie in zee te gaan: de persoonlijke en uitvoerige aanpak…zowel bij de voorbereiding als op het feest zelf! Aan de hand van enkele vragen rond je persoonlijke muzieksmaak en de emoties die muziek bij je oproept, stelde DJ Eurnie een muziekprofiel op. Het was een leuke muzikale voorbereidingsavond waarbij veel ideeën en gedachten werden uitgewisseld over onze verwachtingen van het feest, over het leven… Ook op het feest zelf kwam Eurnie regelmatig feedback vragen in welke richting hij zou moeten uitgaan met de muziek. Kortom: DJ Eurnie is een toppersoon om mee samen te werken. Als we nog eens een DJ nodig hebben (bvb. verjaardag, jubileum…), zullen wij zeker niet twijfelen. DJ Eurnie…een aanrader voor ieder TOPfeestje!

 • Wouter Verdickt

  We boekten DJ Eurnie voor ons trouwfeest op aanraden van enkele kameraden.
  Hij nam vooraf ruimschoots de tijd om met ons onze muziekstijl en onze feeststijl vast te leggen. We voelden ons meteen op ons gemak en kregen zin in het feestje.
  De avond zelf was het er wat ons en onze kameraden betreft boenk op. Vanaf de openingsdans bouwde hij op naar een spetterend feest waarin verschillende stijlen en smaken hun plaats kregen. Uiteindelijk kregen we samen met Eurnie iedereen wel eens de dansvloer op. Eurnie kwam doorheen de avond ook geregeld bij ons checken of we het nog naar onze zin hadden, wat eigenlijk een overbodige vraag was.
  Het enige nadeel was dat hij volgens enkele tantes en nonkels iets te rigide vasthield aan ons muzikaal profiel, waardoor hun verzoekjes links bleven liggen.
  Maar zoals eerder vermeld, nam dit niet weg dat wijzelf en onze kameraden het trouwfeest van ons leven hadden.
  Den Eurnie, ’t is nen aanrader!!
  W&S.

 • Vera Carlier

  Ik kende DJ Ernie al van vorige feesten bij vrienden en had er in het verleden ook zelf al eens een beroep op gedaan om op een verjaardagsfuif te draaien. Ik was telkens zeer tevreden van de ambiance waar hij voor zorgde en de afspraken die je met hem kon maken.
  Afgelopen weekend draaide hij dan ook op mijn trouwfeest.
  Hij maakte ook deze keer zijn reputatie weer helemaal waar : de sfeer zat er van bij de openingsdans goed in !
  Meteen stond de dansvloer vol met al m’n dansende vrienden en dat is niet veranderd tijdens ’t verdere verloop van de avond.
  Schitterend gewoon !

 • Martine

  Een welgemeende dikke merci om ons hockeyfeest TOP en ONVERGEETELIJK te maken !!!
  De zaal is werkelijk uit zijn dak dat gegaan 😉
  Tot op het volgende feestje!
  Hockeyclub Phoenix

 • Hanna Bex

  Enkele weken voor onze trouw contacteerden we DJ Eurnie om te vragen of hij nog vrij was op 4 februari 2017 (de DJ was iets dat we eigenlijk uit het oog waren verloren). Gelukkig voor ons was hij nog beschikbaar op onze grote dag.
  Hij stelde voor om eens af te spreken op voorhand, zodat we ‘beste vrienden’ konden worden. Zo geschiedde…. Enkele weken voor de trouw spraken we af in onze feestzaal. Hij bekeek de muziekinstallatie (we waren verplicht deze van de zaal te gebruiken) en hij raadde ons aan om nog wat extra licht te voorzien. Daarna zijn we samen op café gegaan. We hebben iets gegeten en gepraat over koetjes en kalfjes, de liefde, en muziek natuurlijk. Michael en ik moesten elk apart vertellen over wat onze perfecte party-muziek is, van vroeger en nu (en de andere mocht geen commentaar geven – dat was heel moeilijk 🙂 ). Daarna bespraken we met DJ Eurnie hoe wij ons feest zagen: we besloten voor de power play te gaan – slechts 1 slow (de openingsdans) en dan kei hard feesten.
  En zo was het ook: het feest begon met onze openingsdans, gevolgd door een flashmob van onze gasten (hiervoor heeft hij ook zijn medewerking verleend en ervoor gezorgd dat dit op het perfecte moment werd getimed, want dit was voor ons een complete verrassing) en vanaf dan werd en urenlang alleen maar gedanst en gefeest. Hij voelde het publiek perfect aan en zorgde ervoor dat jong en oud zich heel de avond amuseerde.
  DJ Eurnie, je bent een TOP kerel, maar vooral een TOP DJ!! bedankt om ons trouwfeest onvergetelijk te maken voor ons en onze gasten!
  Hanna & Michael

 • Nadine Lindekens

  Vorige zaterdag hebben we een beroep gedaan op DJ Eurnie voor ons trouwfeest. We kenden hem al van een trouwfeest van een collega en toen was hij al geweldig.
  Ook bij ons heeft hij meer dan de tijd genomen om de muzieksmaak van mijn echtgenoot en mezelf te leren kennen en zo een playlist samen te stellen. Zijn professionaliteit en ontzettend grote (muzikale) kennis zorgen er voor dat hij onze muzikale ziel helemaal heeft blootgelegd.
  Onze gasten waren niet het meest makkelijke en meegaande publiek, maar de dansvloer heeft op geen enkel ogenblik leeg gestaan. Hij wist perfect hoe hij er de ambiance en de dansmoves kon inhouden.
  De positieve reacties die we nog dagelijks krijgen vormen daar het perfecte bewijs van.
  DJ Eurnie heeft ervoor gezorgd dat wij een onvergetelijke avond gehad hebben en dat wij ons ontzettend geamuseerd hebben!
  Bedankt DJ Eurnie voor deze onvergetelijke ervaring. Ook wij zullen voor dansfeestjes alleen nog beroep doen op DJ Eurnie!
  Bedankt Eurnie! Je bent een fantastische DJ en een geweldige kerel!
  Ludwig & Nadine

 • J & K

  Bedankt DJ Eurnie voor je fantastische bijdrage aan ons huwelijksfeest. Dankzij jou werd er van begin tot einde gedanst en kregen we meerdere complimenten over de uitstekende muziek.

 • Liliana De Bie – Riquelme

  Wat een DJ! We zouden je nog 1000x kiezen! Je hebt van ons huwelijksfeest een spetterend en onvergetelijk feest van gemaakt. Langs alle kanten kregen we complimenten over hoe goed je was. We willen je alleen maar eeuwig bedanken voor je werk en hopelijk dat we via deze weg andere geïnteresseerden een duwtje in de rug kunnen geven om voor jou te kiezen.
  DJ Eurnie u was top!!!!!
  Dank u dank u dank u!

  Gerry en Liliana https://uploads.disquscdn.com/images/fbdef6dd964c133cf9c1b8ba3f49480d6d8a7aba4d383a4cbc4bc09644b4fa94.jpg

 • Claudia De Keirsmaeker

  Op zaterdag 27 augustus zijn we getrouwd en op aanbevelen van een vriendin van mijn mama hebben we gekozen voor DJ Eurnie. En we hebben er geen moment spijt van gehad! De dansvloer stond de hele avond vol! Tijdens de voorbespreking heeft hij 4 uur de tijd genomen om alles zo goed mogelijk te bespreken en voor te bereiden omdat muziek mijn grote passie is en voor mij ontzettend belangrijk is. Iedereen heeft op ons trouwfeest zich rot geamuseerd en we blijven nog complimenten krijgen dat dat het beste trouwfeest ooit is. DJ Eurnie speelde hierbij als DJ een zeer belangrijke factor en voelt perfect aan welke liedjes hij moet spelen. Als we ooit terug een feestje zouden geven dan gaan we hem zonder twijfel terug nemen! Absoluut een aanrader! 😉

 • Anja Bellemans

  Zaterdag 3 september! D-Day voor mijn echtgenoot zijn 50 ste verjaardag! Verleden jaar vierde ik mijn 40 ste met DJ Eurnie. Iedereen blij, ik blij. Dit jaar hadden we zonder twijfelen DJ Eurnie terug ingehuurd. We gingen zelfs onze data aanpassen moest hij eventueel op 3 september niet vrij zijn geweest! Zoals vorige keer kwam hij langs voor de muziek keuze te bespreken. Deze was totaal verschillend als verleden jaar. New wave stond op de playlist. Onze genodigden waren echt dol enthousiast! Het was voor hun nostalgie! DJ Eurnie heeft zeker ook rekening gehouden met de jongere garde! (op mijn verzoek) Het was echt voor elk wat wils! Ik kan het niet op mijn 1 hand tellen hoeveel genodigden DJ Eurnie bestoeft hebben. Visite kaartjes werden uitgedeeld. Het was weer TOP! We hebben dansers in de vriendenkring die niet weg te slaan waren van de dansvloer en hebben ook geen danseres in de vriendenkring die dan langs de kant stonden met een pint in de hand maar die ook zeer zeker de muziek konden apprecieren!
  Voor ons en ons talrijke vriendjes was het weer af! Chapeau Eurnie voor deze weer memorabele herinnering!
  Bij ons volgend feestje sta jij zeer zeker terug achter de draaitafel!
  Groetjes
  Anja en Kris

 • Robbert Van Hove

  Even ons trouwfeest met DJ Eurnie evalueren:
  • Last minute liet onze originele dj ons in de steek. Direct namen we contact op met dj Eurnie en stond hij gereed om ons te helpen. Top!
  • De voorbereiding was zeer uitgebreid waarbij de muzieksmaak van mijn vrouw en ik in kaart werd gebracht. Een engagement dat je niet van veel dj’s kunt verwachten!
  • Het feest zelf werd wel een teleurstelling jammer genoeg. De openingsdans verliep zoals gepland. Maar daarna werden er maar weinig liedjes gespeeld die tijdens de voorbereiding werden opgelijst. Had dit nu geweest om onze gasten op de dansvloer te houden, geen probleem. Echter, dit verliep ook niet goed. Heel vaak stond de dansvloer (bijna) leeg.
  Waarom niet af en toe een slow afwisselen met wat snellere muziek? Een slow is ideaal om volk op de dansvloer te krijgen.
  Het volle potentieel van de muziekinstallatie werd ook pas later op de avond boven gehaald. Toen was er echter al redelijk wat volk vertrokken. Een gemiste kans …

  Zelf waren we te moe om ons er druk in te maken die avond, maar het dansfeest zal toch altijd het enige minpunt zijn dat we ons herinneren van onze trouwdag.

 • Matthias Jacquemin

  Zoek je een professionele, gepassioneerde en toffe DJ voor je feest? Dan ben je (volgens ons) bij Eurnie aan het juiste adres!

  Wij boekten hem voor ons trouwfeest, waar hij proactief meedacht, goede tips gaf en er voor zorgde dat verlichting en geluid goed stond afgesteld. Hij is thuis in een zeer breed gamma aan muziekgenres en speelde op ons feest in een hoog tempo een leuke mix van de leukste hits uit vele genres. Hij staat open voor verzoeknummertjes en zorgt dat deze er goed tussen passen.

  Aanstekelijk om te zien dat hij zelf (in het laat) af en toe op een schijfje van achter zijn tafel springt om voor 30 seconden mee te dansen. Tot in de late uurtjes stond onze dansvloer goed vol (zowel de nonkels, tantes, als een hele horde twintigers en dertigers)!

  Kortom, Eurnie zijn doel is echt om er mee voor te zorgen dat jouw dansfeest slaagt!

  Hele dikke merci!

  Greetje & Matthias

 • Vince Roten

  DJ Eurnie heeft er voor gezorgd dat onze trouw geëindigd is met een super feestje! Het is echt een prachtige herinnering geworden en Eurnie heeft hier zeker aan bijgedragen. Het feest was dan ook zeer goed voorbereid en de installatie en belichting was perfect!
  Bedankt Eurnie en tot het volgende feestje!
  Vince & Hanne

 • Shelley Schols

  Op 16 juli 2016 zijn we in het huwelijksbootje gestapt en boekte we DJ Eurnie voor ons dansfeest. Hij maakte een onvergetelijk feest waarbij de dansvloer elke moment bomvol stond. Mensen zien lachen, amuseren, dansen,… dát is wat we van ons dansfeest verwacht hadden. DJ Eurnie heeft dit zeer goed in vervulling gebracht. Vele complimenten gekregen achteraf, nogmaals dank! Het gesprek voorheen is duidelijk niet overbodig. Knap dat je hiervoor tijd wil maken want de muziek was helemaal ons ding. Draaien voor zowel jong als oud, TOP!!

 • Ellen

  Ons trouwfeest werd een topfeest door de goede muziek van Eurnie. Hij past zich aan zodat hij zoveel mogelijk mensen meekrijgt op de dansvloer. De muziek was luid genoeg om goed te kunnen feesten, maar zonder pijn aan de oren. De uitgebreide voorbereiding bij ons thuis en zijn goede materiaal hebben zeker bijgedragen!
  Geen opmerkingen!

 • Lisa Blommaert

  Na een onvergetelijke trouw 4 jaar geleden – iedereen spreekt nog van het geweldige dansfeest – hebben we geen seconde getwijfeld over wie er zou draaien op onze 30-jarige party: DJ Eurnie natuurlijk!
  En wederom was dit een schot in de roos! Jong & oud, groot & klein, iedereen danste de benen van hun lijf.
  DJ Eurnie heeft steeds een persoonlijke aanpak, is zeer goed voorbereid en weet perfect zijn publiek te bespelen met een muzikale opbouw om u tegen te zeggen. Bovendien is hij supersympathiek, flexibel en zeer vlot in de omgang.
  Kortom: DJ Eurnie is een absolute aanrader voor ieders feest! Party time gegarandeerd!
  Dikke merci en tot… ( 40 jaar? 10 jaar getrouwd?…)
  Maarten & Lisa

 • Dimitri Prince

  HET TROK OP NIKS!!!
  Haha, grapje, he Eurnie 😉
  We hadden beroep gedaan op Eurnie voor het dansfeest van ons huwelijk in goede banen te leiden; ene ere wie ere toekomt: hij heeft dit geweldig gedaan!
  Enkele weken voor het huwelijksfeest bij ons thuis een toffe babbel gehad waarbij een persoonlijk profiel van mijn echtgenote en mezelf werd opgesteld. In samenspraak met Eurnie werd de playlist van de avond in zekere zin vastgelegd. Dit is zeker een leuk facet gezien op je trouwdag zelf er zooo veel andere dingen op je afkomen. Wij hebben ons dan ook geen enkele seconde zorgen gemaakt over onze DJ.
  Zeker wens ik apart het enthousiasme en professionalisme van Eurnie te benadrukken die er sowieso voor zorgen dat het een geslaagd feest zal zijn!
  Wij hadden gekozen voor een kerk als bestemming voor ons trouwfeest, hetgeen zeker geen optimale locatie is qua akoestiek. Eurnie is reeds vroeg in de namiddag beginnen met opstellen met zijn zwaarste en duurste opstelling en is er toch in geslaagd om de dansvloer te voorzien van een kristalheldere sound.
  De dansvloer was van het begin tot het einde gevuld door de vlotte aaneenschakeling van hits!
  Eveneens wens ik te benadrukken dat er geen verborgen kosten en dergelijke meer bijkomen bij Eurnie; what you read is what you pay!
  Eveneens hadden wij voor Eurnie, gezien de locatie, een kardinaalskostuum met keppel voorzien die hij dan ook met veel plezier de ganse avond heeft gedragen!! 🙂
  Conclusie: Vanaf heden zullen wij alleen nog maar beroep doen op DJ Eurnie voor onze feestaangelegenheden! Topkerel en -DJ!!!
  Tot snel Eurnie,

  Jasmien & Dimi
  PS: Foto’s voor op je site volgen 😉

 • Carmen Vanhees

  Het dak ging eraf zaterdag! Een superdikke merci om er een onvergetelijk feest van te maken… Het was top!
  Het was ook echt heel fijn de persoonlijke touch te voelen, na een uitgebreid screeninggesprek 😉 Dat maakte wel echt een verschil.
  Ik weet je te vinden bij een volgende gelegenheid!
  Top dj!!

 • Paul De Boelpaep

  Ik kan DJ Eurnie alleen maar aanraden. Na een zeer grondige en professionele bespreking van mijn wensen heeft hij ervoor gezorgd dat de dansvloer CONSTANT gevuld was, ondanks een toch vrij verscheiden publiek. Zelden gezien!

 • Antje De Proost

  Wil je een professionele en super sympathieke DJ die echt op maat draait, dan kan ik er maar 1 aanraden: DJ Eurnie
  Wij hebben extra genoten van het feest dankzij de muziek.

  • Marleen Vermeir

   Niet alleen de muziek was super, ook de babbels met de DJ tussendoor waren tof! Een DJ die rekening wil en kan houden met z’n publiek en niet graag stil zit 😉 (vanwege de dame met rode laarzen)

 • Sam Hellemans

  Gisteren hebben we de mooiste dag van ons leven beleefd en dj Eurnie was daar een belangrijke factor in. Hij neemt de tijd om zijn klanten te leren kennen en speelt perfect in op hun muzikale voorkeuren. Hij denkt mee na over de opstelling van de zaal om alles zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Tijdens het feest houdt hij rekening met het publiek en zal hij er alles aan doen om zo veel mogelijk mensen op de dansvloer te krijgen. Hier is hij met verve in geslaagd. We hebben mensen zien shaken waar we het absoluut niet van verwacht hadden. 🙂
  Dikke merci!
  Sam & Anneleen
  Kapelle & Antwerpen 😉

 • Anja Bellemans

  Ik heb DJ Eurnie ingehuurd voor mijn 40 ste verjaardag. Heeft op voorhand een afspraak gemaakt om locatie te bekijken en playlist samen te stellen. Klik was er direct. Stelt de klant heel centraal.
  Feestje was top, geweldig, fantastisch.
  Ik kan maar 1 ding zeggen … Vertel het door en hou zijn gsm nr bij de hand! Het is een top kerel en top DJ!

  • HAhaaaa! Die Foto! Dank u om dat te delen, Anja!

 • Kirsten en Tim

  Voor ons trouwfeest boekten we DJ Eurnie samen met DJ Stef. Eurnie maakte vooraf tijd vrij om de zaal te prospecteren en een muzikaal profiel op te stellen. Achteraf gezien loont deze kleine moeite in een feest om U tegen te zeggen.
  2 dj’s in de mix, die van minuut 1 tot het bittere einde de dansvloer vol kreeg en het zweet in het rond deed zwieren!
  Een betere formule hadden we niet kunnen dromen. Ernie en Stef, nogmaals bedankt om van ons trouwfeest hét feestje van ’t jaar te maken. We kijken al uit naar een volgende gelegenheid om jullie draaikunsten te bewonderen.

 • Lander en Julie

  DJ Ernie draaide op ons trouwfeest en droeg zo bij aan een zalig feestje. Het was een dansfeest helemaal aangepast aan onze smaak. Hier steekt Ernie veel tijd en energie in, en dat loont. Bezichtiging van de zaal, een voorvergadering om een muzikaal profiel op te maken en tijdens het feest regelmatig feedback vragen: dit alles droeg bij tot een feest om u tegen te zeggen. De dansvloer stond steeds vol, enkel gelukkige mensen. Ernie is een meester in het ‘lezen’ van de zaal, een uniek aanvoelen door talent en ervaring. Wil je er een feestje van maken, waarbij jong en oud aan zijn trekken komt –> Ernie is dé persoon.
  Bedankt Ernie, uit de grond van ons hart, het was geweldig!

 • Sara & Benjamin

  Wij hebben dj eurnie gevraagd voor ons trouwfeest omdat we hem al eens hadden horen spelen op een ander trouwfeest. Voor ons was de DJ heel belangrijk omdat heft feest toch wel iets is waar de meesten nog aan terugdenken als ze aan het trouwfeest denken.
  We zijn dan ook heel blij dat we DJ eurnie hebben gekozen. Eerst en vooral heeft hij de tijd genomen om naar onze zaal te komen en met ons de beste plaats en installatie te kiezen voor de zaal. Daarnaast heeft hij ons ook kunnen helpen met onze ceremonie waar hij ons de luidsprekers apparatuur kon voorzien. Daarbij had hij de hele tijd aandacht voor de juiste akoestiek in de zaal. Nadien is hij met ons door onze muzieksmaak gegaan en was daar heel open en vrij in. Daarvoor heeft hij heel de avond voor ons uitgetrokken.
  Op het feest zelf, had hij de zaal tijdig klaargezet (al voor 12 uur ’s middags) zodat hij zeker niet zou storen op de receptie. Maar toen het het feest ’s avonds in gang moest steken was het echt raak. Hij heeft er de hele avond kunnen voor zorgen dat de dansvloer vol was door muziek te spelen voor alle leeftijden en te kijken naar de reactie van de meeste mensen op de platen die hij draaide. Dit was zeker geen gemakkelijke opdracht aangezien er veel soorten leeftijden op de dansvloer waren. Het feit dat hij muziek kan spelen voor de gasten en niet voor zichzelf is zijn grootste kwaliteit. Ons trouwfeest was dan ook geslaagd dankzij hem!
  Bedankt aan DJ Eurnie!
  Sara en Benjamin

 • Daan en Charlotte Wauters

  Eurnie is een echte top dj! Hij speelt op maat van de klant en weet perfect welke muziek zeker de revue moet passeren. Ons trouwfeest was vorige week en de mensen spreken nu nog over het legendarische dansfeest. Na de openingsdans kreeg Eurnie iedereen op de vloer en de mensen zijn niet meer gaan zitten. Zalig feest, zalige mens, zalige muziek! Keihard bedankt Eurnie!

 • Yannick

  SUPER DJ. Iedereen komt tijdens de avond aan zijn (muzikale) trekken. Eurnie leest het publiek als de beste. Doe zo verder!

 • Hallo DJ Eurnie, bedankt voor het ambiance van gisteren,het was een leuke avond.
  Onze trouwfeest was perfekt en dankzij u.
  Groetjes van Geoffrey en Angélique

  • DJ Eurnie

   Hallo Angélique,
   Bedankt voor jullie reactie. Het was echt fijn spelen voor jullie. Ik wens jullie alvast een schitterende periode met elkaar. Misschien tot binnenkort?

 • Sofie De Maeyer

  Beste DJ Eurnie, bedankt voor de leuke avond! De reacties van de aanwezigen waren alleen maar positief en daar gaan we voor natuurlijk! Zeer goeie gevarieerde muziek zorgde dat iedere leeftijd wel op de dansvloer stond! Zeer geslaagd! Tot het volgend feestje zou ik zo zeggen!
  Groetjes
  Sofie.

  • DJ Eurnie

   Ik vond het ook heel leuk om samen met jullie te mogen feesten. Ik ben alvast kandidaat voor een vervolg! Hopelijk tot een volgende gelegenheid!

 • Annick

  Hey Eurnie! Zeer professionele en coole site. Fijn dat je zo snel een datum kan prikken dus bij deze is dat geregeld voor ons volgend knalfeestje. We kijken er naar uit want we weten dat jij ons allemaal op de dansvloer krijgt binnen de 5 minuten!

  • DJ Eurnie

   Waaw Annick! Keileuke foto joh! Dat is van vorig jaar dan? Ik had die nog niet gezien. Many Thnx. Ik beloof op het aanstaande feestje nog meer mijn best te doen! Greetz, DJ Eurnie

 • Sofie Van Soest

  Was inderdaad een héél leuk feestje, met goede muziek!! Merci voor Proud Mary!! 🙂

  • DJ Eurnie

   Wel Sofie, dat was heel graag gedaan! ALs mensen goeie muziek vragen, dan moet dat gewoon gedraaid worden he?

   (ik vind dat trouwens ook een geweldig losbol nummer) ;-)))

 • Michèle Kinat

  zaterdag dj Eurnie op mijne BD-party gehad, wist da t goe ging zijn ma t was er BOENK op en nog BETER dan verwacht !!
  merci mateke x
  (en euh, over die 10% hieronder wil ik ook wel es klappen he) 😉

  • DJ Eurnie

   Das heel graag gedaan, Michèle! Trouwens, bedankt dat ik mocht komen he?

   ps: WIlt gij mij nu ook al 10% extra geven om iets op mijn gastenboek te zetten? Ammmaaaaii, Das heel lief zenne! 😀

  • Kathleen Vandezande

   Goeie keuze qua DJ, Michèle, muziek was super – gevarieerd, voor iedereen wat wils. Dat zag je aan de volle dansvloer. Eens gestart, ben ik niet meer gestopt met dansen! Als dat geen goed teken was! 🙂

 • Andi Tubeeckx

  Hey Dingeling ,Sjieke website ziet er professioneel uit!! dat zijn we van u gewoon he 😉

  ps: voor een goed woordje op u gastenboek was de afspraak 10% hè 😀

  yooo
  Nicez

  • DJ Eurnie

   HAhaa! Nicez, bedankt voor de complimenten, Ik heb de website helemaal zelf gebouwd.
   Ps: Ik ben ook heel blij met de afspraak dat ge mij 10% betaalt om iets op mijn gastenboek te zetten! Ik mail u mijn rekening nummer! ;-D

 • Vanderstraeten Patrick

  yooo makker , always fun in the keet with you !!!!!!!

  • DJ Eurnie

   Twice fun met u erbij! XD

 • DJ Eurnie

  Ik hoop dat jullie die site leuk – informatief en mooi vinden.

Recente reacties

Inschrijving Nieuwsbrief

Adres

Sint Jozefstraat 80,
1840 Londerzeel, België
Mobiel: +32 (0)476 302 557
dj.eurnie@gmail.com

Veelgestelde Vragen

Heb je vragen? Bekijk de 'Veelgestelde Vragen' pagina.