Biografie

DJ Eurnie met kleine PIA

Ik ben professioneel beginnen draaien onder de naam “DJ Eurnie” vanaf ’96. Eerst ben ik gestart in een “Zaventems” danscafé. Daarna zijn er verschillende andere café’s en pubs gevolgd tot hier en daar een lokale discotheek. Mijn eerste liefde was dan ook “Dance” en “Club” muziek in die periode. Maar al snel leek dit niet breed genoeg. Ik wou alle genres beheersen en vooral mensen entertainen ongeacht hun muzikale voorkeur. Met als resultaat dat ik mij op “thema-avonden” en “all round” party’s ben gaan specialiseren. Het “breed” spelen ben ik tevens beginnen toepassen in danspubs waardoor ik in zeer populaire danscafés heb kunnen draaien waaronder 3 jaar in de Boca Loca te Brussel. (Het toenmalig danscafé van “Magical Flying Thunderbird”-zanger Charles)

Mede door mijn brede interesse in muziek, ben ik van de lokale discotheek / danscafé verder beginnen uitbreiden naar fuiven, bedrijfsfeesten, tot zelfs trouw -en verjaardagsfeesten. Dit is ondertussen uitgegroeid tot een zelfstandige activiteit waarbij ik zelfs internationaal ga draaien voor bepaalde bedrijven en organisaties.

Ik wil mensen zien dansen, amuseren, hun zorgen zien vergeten, zich goed doen voelen. Dat is wat ik probeer te bereiken. Dat is wat ik doe.

Al het DJ materiaal dat ik gebruik is ook in compleet eigen beheer en van absolute topkwaliteit. Dit garandeert niet alleen het mooiste en indrukwekkendste licht- en geluidspektakel, maar ook een eerlijke en competitieve prijs.