Correcte Geluidsversterking

Mackie SRM450
Ik streef er steeds naar om de geluidsinstallatie optimaal af te stellen op de totale omgeving. Dit is meer en meer een hoofdaspect die een goeie DJ kenmerkt. Correcte geluidsopstellingen zorgen voor voldoende geluidsdruk op dansvloer zonder dat de buren er “lastig” om hoeven te worden.

Correcte geluidsopstellingen zorgen voor voldoende geluidsdruk op dansvloer zonder dat de buren er “lastig” om hoeven te worden.
Bij de grotere set-ups werk ik in geluidszones. Dit doe ik door de luidsprekers in een vierkant op te stellen om tot een “muziek-zone” te komen. Dit garandeert een meer dan stevig geluid op de dansvloer, zonder dat het pijnlijk wordt aan het gehoor. Naast de “muziek-zone” kan er nog steeds op een aanvaardbare manier gepraat worden. Bovendien zullen de buurtbewoners er minder hinder van ondervinden, tenzij er mensen de ramen en de buitendeuren openzetten natuurlijk!

De installatie zal op alle volume niveau’s aangenaam klinken.
Als het geluid dan nog steeds niet aan de hoogste eisen voldoet schakel ik een digitale equilizer in. Dit toestel zorgt ervoor dat storende frequenties gefilterd worden en gedempte frequenties weer beter tot hun recht komen. Om het in minder technische taal te zeggen: De installatie zal op alle volume niveau’s aangenaam klinken. Uw feestje is gegarandeerd!