Professioneel Materiaal

IMG_0375
Al het materiaal van de opstellingen is zo gekozen dat ze zo weinig mogelijk energie vereisen. Dit heeft uitsluitend voordelen. Zo zijn bijvoorbeeld alle lichtarmaturen van het ‘LED’ type. Zij verbruiken maar 10% van de energie in vergelijking met soortgelijke lichtarmaturen met conventionele lampen. Bovendien is de levensduur van ‘LED’ lichten gegarandeerd tot minimum 50.000 uren, in tegenstelling tot conventionele lampen die gemiddeld na 2.000 uren vervangen moeten worden. Dat scheelt niet alleen in energie maar ook in afval. Bovendien worden deze lichten niet warm, wat het brandgevaar tot een minimum beperkt.

Het feestgedruis is gegarandeerd, de hele nacht lang.
De meeste luidsprekers maken gebruik van “Class-D” versterking. Dit zijn ultralichte doch energie-zuinige krachtpatsers. Zo draag ik op mijn eigen manier bij voor het behoudt van moeder natuur, zonder aan mogelijkheden te moeten inboeten.

Tevens behoort het uitvallen van de elektriciteit vanwege een energie verslindende installatie tot het verleden. Zelfs bij zeer oude elektriciteitsinstallaties.
Kortom, het feestgedruis is gegarandeerd, de hele nacht lang.

<< TerugReserveer Nu!